Design outlet

4 tips voor het kopen van een topdekmatras

4 tips voor het kopen van een topdekmatras

Geplaatst op

Een groot deel van ons leven brengen we door in bed. Daarom is het kopen van een goed matras en topdekmatras heel erg belangrijk. Over het algemeen heeft ongeveer 75% aan een aantal nachten per week slaapproblemen te hebben. Gemiddeld hebben we zo’n 7 uur onze ogen gesloten per nacht laten we zeggen dan je hiervan zo’n 6.8 uur echt slaapt. Liggen op een goed topdekmatras zorgt ervoor dat jouw lichaam langer mee gaat.

Zoek op internet welk topdekmatras goed bij je past

Zoek online welke topdekmatrassen er zijn en welke goed bij je past er zijn welke maat jij wenst er is veel keuze. Zo heb je namelijk koudschuim topdekmatrassen maar ook traag schuim, latex en visco gel topdekmatrassen voor iedere lichaamsbouw een passend model.

Pas op dat je niet voor de gek gehouden wordt

Er zijn verkopers die zijn of haar topdekmatrassen bestempelen als orthopedisch of medisch goedgekeurd, maar er is geen medische organisatie die matrassen officieel certificeert voor het dragen van deze labels. Ze kunnen bijvoorbeeld orthopedische kenmerken hebben maar geen enkele medische groep heeft dit geverifieerd.

Test het topdekmatras eerst

Waarom zou je bij een auto een proefrit maken en bij een topdekmatras niet? Je ligt misschien wel vaker in bed dan je in de auto zit. Neem je matras een nachtje mee als dat mogelijk is om te testen zo niet ga in de winkel even 10 of 20 minuten liggen om te voelen of het goed ligt. Laat je daarbij niet opjagen door de verkoper. Als je niet langer dan 10 minuten op het topdekmatras ligt zul je er geen echt gevoel voor krijgen. Koppels moeten samen testen.

Kies je verkoper

Het kopen van een topdekmatras moet een fijne ervaring zijn kies daarom een goed bedrijf uit. Buiten dat de verkoper van dienst vriendelijk moet zijn is het fijn om in de winkel nog de nodige informatie te krijgen over het topdekmatras dat het beste bij je past neem hiervoor ook ruim de tijd.

Gerelateerde berichten

Toepassingen en geschiedenis van schuimrubber op maat

Schuimrubber of polyesterschuim kent een geschiedenis die begint in 1937 in het Leverkusen, Duitsland. Otto Bayer maakte het eerste schuimrubber bij...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden