Design outlet

Een buitendouche voor tropische temperaturen

Een buitendouche voor tropische temperaturen

Geplaatst op

Iedereen heeft waarschijnlijk het liefst een zwembad in de achtertuin. Op warme zomerdagen lekker met een koud sapje genieten van de zon en het warme weer. Helaas heeft niet iedereen het vermogen om een zwembad in de tuin te plaatsen. Een goedkoper en eenvoudig alternatief is de buitendouche. Heerlijk afkoelen onder een eenvoudig te plaatsen en stijlvolle buitendouche. Het enige dat je nodig hebt voor dit ultieme vakantiegevoel is een wateraansluiting in de tuin.

Verkoeling in de eigen achtertuin

Met een buitendouche heb je een goedkoper en eenvoudiger plaatsbaar alternatief voor een buitenzwembad. Vooral in de zomer, wanneer je de hele dag in de zon hebt gelegen of net terug komt van een rondje hardlopen, is het heerlijk om even afkoeling te zoeken onder de douche. Hoe mooi zou het dan zijn wanneer deze douche in je eigen achtertuin staat. Hoge temperaturen zorgen ervoor dat je poriën openen. De koude stralen van de buitendouche zorgen dat de poriën weer sluiten.

Eenvoudig plaatsbaar

De buitendouche is gemakkelijk in de tuin te plaatsen. Je hoeft alleen maar een plek te kiezen met een verharde ondergrond en een leiding in deze grond te leggen. We raden het aan om te kiezen voor een plekje in de zon. Op deze manier creëer je een echt vakantiegevoel in je eigen tuin.

Privacy

Je hebt zelf de keuze of je met of zonder zwembroek, bikini of badpak wilt douchen. Sommige tuinen zijn vrij open, waardoor er niet echt sprake is van veel privacy. Wil je zonder badkleding douchen, dan is het slim om de buitendouche ergens in een hoekje van de tuin te plaatsen. Zo creëer je wat meer privacy voor jezelf. Nog meer privacy heb je met een buitenbadkamer. In zo’n buitenbadkamer is het ook mogelijk om een wastafel, spiegel en andere badkamermeubels te plaatsen.

Nederlandse sanitair specialisten

Er zijn in Nederland een aantal specialisten op het gebied van sanitair. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste buitendouche voor in de tuin. In de omgeving van Amsterdam, Haarlem en Amstelveen zit bijvoorbeeld Ton Scholten Tegels & Sanitair. Bij dit bedrijf werken specialisten die veel advies geven over buitendouches. De showroom van dit bedrijf is op 20 minuten van Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden