Design outlet

De meeste luxueuze slaapervaring

De meeste luxueuze slaapervaring

Geplaatst op

Hoe kun je de optimale slaapomgeving creëren? De duurste hotels ter wereld zorgen ervoor dat een verblijf tiptop in orde is. Daar hoort een groot en luxueus hotelbed bij. Deze hotels hebben de kunst van het slapen naar een nieuw niveau gebracht.

 

Waldorf Astoria

In Waldorf Astoria worden de gasten getrakteerd op de meest luxueuze slaapbeleving die geschikt is voor de koninklijke familie. In feite zijn de weelderige hotelbedden een van de meest genoemde attributen op Trip Advisor en andere review sites.

Klim in een Waldorf Astoria bed en je zinkt letterlijk in een goede nachtrust, want je lichaam is schijnbaar omgeven door luxe en comfort.  Het bed heeft een drievoudig bedlaken met pluche Egyptisch katoen beddengoed van Fili D’Oro uit Italië, en een delicaat dekbed bovenop. Elk bed heeft in totaal vier kussens: twee ganzenveerkussens en twee schuimkussens.

Het exclusieve, op maat gemaakte matras van Serta is een pluchen kussenhoge matras, speciaal ontworpen voor het Waldorf Astoria. Het innovatieve quilten en uitnodigende pluchematras is ontworpen om de doorbloeding te verbeteren en nachtrust te verminderen.

 

Hilton hotel

Bij Hilton genieten gasten van hele zoete dromen. In feite zijn de hotelbedden echt een droom. De gasten hebben de beschikking over het Hilton Serenity Bed van Serta, een exclusief op maat gemaakt kussen-top matras ontworpen om de gasten te voorzien van een verjongende sluimering.

Gelaagd met de meest delicate veren dekens, donzen dekens en driedubbele lakens met premium 300 draadtellingen, laat de slaapervaring de gasten vrij snel naar de snooze-knop van het bed reiken.   Een mid-gewicht, allergie-vrij donskussen nestelt zich prachtig in het dekbedovertrek. Dit extra lange donsdeken dekbedovertrek is vervaardigd met behulp van ouderwetse tradities van vakmanschap.  De matrasbeschermer biedt zelfs acht keer meer comfort dan een normaal matrasbeschermer, om de optimale slaapervaring te bieden.

Gasten zinken in het comfort van een Serenity kussen, dat bestaat uit een ondersteunende binnenlaag van veren en een buitenlaag van dromerig, allergeenvrij dons. U vindt vier veren kussens in de tweepersoonsbedden en vijf veren kussens in de kingsize bedden. Een speciaal gewoven overtrek zorgt ervoor dat kriebelende veren er niet uit sluipen.

Maar het is meer dan alleen het bed. Het Hilton heeft ook een aparte Hilton Serenity Collection, inclusief de speciale badkamervoorzieningen. De collectie combineert voedende algen, mariene mineralen en een verfrissende blauwe watergeur met een vleugje munt en lavendel. Aanvullende handige gadgets zijn onder andere de Hilton Clock Radio met grote, gemakkelijk af te lezen display dat reset voor verschillende muziekgenres. De klok heeft een mini-plug voor een MP3- of CD-speler. Al deze extra’s maken een nacht in het Hilton tot een hemelse ervaring.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden