Design outlet

3 stijlvolle soorten zonneschermen

3 stijlvolle soorten zonneschermen

Geplaatst op

Een zonnescherm is in een warme zomer geen overbodige luxe. Ze zijn er in vele soorten maten en kleuren. Aangezien een uitgeklapt zonnescherm veel ruimte inneemt en vrij prominent aanwezig is, is het aan te raden een zonnescherm te kiezen dat past bij de stijl van het huis of het pand.

 

Het uitvalscherm

Een uitvalscherm is het meest basis zonnescherm. Door de uitklapbare armen is dit scherm niet overal even praktisch, maar voor een bovenverdieping is een uitvalscherm perfect. De beschermingskap is vrijwel altijd van metaal en wordt normaal gesproken in het wit of zilver geleverd. Het doek zelf is in vrijwel alle kleuren en motieven leverbaar, waardoor dit zonnescherm heel goed is af te stemmen op de kleuren van het huis of bedrijfspand.

 

De markies

De markies is een klassieker soort zonnescherm en heeft na uitklap altijd een ronde vorm. Het design geeft een markies een heel andere vorm dan een uitvalscherm, daarnaast zorgt de stof aan de zijkanten dat er helemaal geen zon doorkomt. Hoewel je de markies vaak met traditionele, verticale strepen ziet, kunnen deze zonneschermen ook in egale kleuren worden geleverd. Op deze manier is het zonnescherm volledig aan te passen aan de kleuren en vormen van een huis en kan een markies ook zeker voor een hippe en stijlvolle uitstraling zorgen.

 

Een knikarmscherm

Een knikarmscherm ziet er bijna hetzelfde uit als een uitvalscherm, alleen zonder de armen. De knikarm zorgt ervoor dat het veel makkelijker wordt om onder je zonnescherm door te lopen en dit soort scherm heeft door de constructie net een wat luxere uitstraling. Net als het uitvalscherm is het doek in verschillende kleuren en met diverse patronen leverbaar.

 

Een zonnescherm biedt dus verschillende keuzes en mogelijkheden, qua design heb je veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van je scherm. Bekijk van tevoren de mogelijkheden en selecteer het meest geschikte zonnescherm. Tegenwoordig kun je alle modellen heel eenvoudig online vergelijken.

Gerelateerde berichten

Combineer design en veiligheid in je raamslot

Goede raamsloten maken het interieur veiliger en vriendelijker voor kinderen en huisdieren. Een goede balans tussen veiligheid en bruikbaarheid is...

Lees meer

Wat is de juiste sok?

Hoe kies je de juiste sok bij een specifieke gelegenheid? Je sokken moeten er niet alleen goed uitzien, maar natuurlijk ook lekker zitten. De juiste...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden